Polskie Stowarzyszenie Hodowców Awifauny Europejskiej.
STRONA GŁÓWNA ˇ STATUT STOWARZYSZENIA ˇ REKLAMY ˇ OGŁOSZENIA [ Pilne ] ˇ INFORMACJE BIEŻĄCE Czwartek, Marzec 21, 2019
Tłumacz google
Image and video hosting by TinyPic
Nawigacja
WŁADZE AVES
WNIOSKI I DEKLARACJE
DLA CZŁONKÓW
1.CZŁONKOWIE AVES
2.CZŁONKOWIE AVES
GALERIA ZDJĘĆ HODOWCÓW AVES
FILMIK Z NASZEJ WYSTAWY
DOKUMENTY
SPRZEDAŻ PTAKÓW OD NASZYCH HODOWCÓW.

c
Polecane strony
Link Link Link Link Link
ŚPIEW SZCZYGŁA
Image and video hosting by TinyPic
DLA CZŁONKÓW
WYBORY PRZEDSTAWICIELI AVES
W związku z faktem, że w dniu 1 stycznia 2019 roku było powyżej 50 członków Zarząd musi przeprowadzić wybory na przedstawicieli, bo Walne Zebranie Członków zostanie zastąpione Zebraniem Przedstawicieli. Uchwała w tej sprawie znajduje się tutaj --> http://uchwala_1_I_2019.pdf Proszę śledzić wpisy w tym miejscu, bo zgodnie z harmonogramem będą zamieszczane nowe linki do głosowania.

Katowice, dnia 21 lutego 2019 roku
PROTOKÓŁ
podsumowujący wyniki głosowania.
Protokół sporządzony na podstawie §9 ust. 2 Regulaminu Wyboru Przedstawicieli – załącznika nr 2 do Uchwały Zarządu nr 1/I/2019. W dniach od 14 lutego 2019 do 20 lutego 2019 roku zostały przeprowadzone wybory przedstawicieli na Zebranie Przedstawicieli Stowarzyszenia. Osoby zgłoszone jako Kandydaci, jednocześnie którzy wyrazili wolę kandydowania to:
GRABOWSKI WIESŁAW
GROCHOWSKI ROBERT
HORZELA MICHAŁ
KOSIEC HENRYK
KOZIOŁEK ADAM
LIPNIACKI TOMASZ
SADŁOŃ ADAM
WEJMAN ŁUKASZ
ZŁOTNIK PIOTR
W czasie przeznaczonym na głosowanie 21 członków stowarzyszenia oddało swój głos z czego 4 głosy były nieważne (główna przyczyna nieważności głosów to błędna walidacja PESEL, dla przykładu, jeżeli zgodnie z regulaminem za głos ważny uznany jest między innymi ten dla którego poda się 1,4, 8 i 9 cyfrę numeru PESEL to podanie całego numeru PESEL powoduje nieważność głosu, tak samo jak podanie złych cyfr lub niewłaściwej ich ilości)
Członkowie stowarzyszenia którzy oddali swoje głosy to:
K210, G058, P173, L062, H003, M111, D067, G130, U011, S247, K180, L058, R080, S183, B098, K232, W063, B144, G122, K209, Z054 Liczba oddających głos: 21
Głosy ważne:
K210, G058, P173, L062, H003, D067, G130, S247, L058, R080, S183, B098, K232, B144, G122, K209, Z054 Liczba oddających głosy ważne: 17
Głosy nieważne:
M111, U011, K180, W063 – przyczyną nieważności – błędna walidacja PESEL. Liczba oddających głosy nieważne: 4 Wyniki głosów ważnych przedstawiały się następująco: W sumie oddano 87 głosów ważnych. Poszczególni kandydaci uzyskali następująca liczbę głosów:
GRABOWSKI WIESŁAW -8
GROCHOWSKI ROBERT -7
HORZELA MICHAŁ -13
KOSIEC HENRYK -9
KOZIOŁEK ADAM -12
LIPNIACKI TOMASZ -9
SADŁOŃ ADAM -10
WEJMAN ŁUKASZ -7
ZŁOTNIK PIOTR -12
Osoby które uzyskały mandat:
GRABOWSKI WIESŁAW
HORZELA MICHAŁ
KOSIEC HENRYK
KOZIOŁEK ADAM
LIPNIACKI TOMASZ
SADŁOŃ ADAM
ZŁOTNIK PIOTR
Czas na składanie protestów zgodnie z regulaminem: do 28 lutego 2019 roku.
Rafał Michalski (-)
Adam Koziołek (-)
Adam Sadłoń (-)

WPŁATY SKŁADEK CZŁONKOWSKICH
Zarząd zwraca uwagę, że opłaty "za obrączki" powinny być zwracane. Od samego początku mamy ustalone, że wszytko co wpłacamy jest SKŁADKĄ CZŁONKOWSKĄ. Skłądkę oblicza się wg zasady: 120 (część stała) + 40 zł (część PFO dla członków którzy są w AVES jako w głównym stowarzyszeniu lub jedynym) + składka część zmienna Część zmienna wynika
z iloczynu ilości zamówionych obrączek i mnożnika (ceny obrączki). ALE WSZYSTKO WPŁACAMY W 1 PRZELEWIE I JAKO TYTUŁ: SKŁADKA CZŁONKOWSKA NA 2019 Przykład na 2018 był tutaj --> http://http://pshae-aves.pl/documents/skladki.pdf (nic się nie zmieniło - za wyjątkiem ROKU)

zegar
trwa inicjalizacja, prosze czekac...
zakupy internetowe [ kliknij ]
Link
AVES na Facebooku
Pogoda
Kontakt z Administratorem
Wiesław Grabowski
Plus: 603 943 345

Telefonów zastrzeżonych nie odbieram, są zablokowane.
_____________________________
aves-katowice@wp.pl

Proszę wszystkie wiadomości i zdjęcia przesyłać na górny e-mail

Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania .
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.

8387 Unikalnych wizyt