Polskie Stowarzyszenie Hodowców Awifauny Europejskiej.
-Tłumacz google-
-Polska-
Image and video hosting by TinyPic
-Nawigacja-
WŁADZE AVES
WNIOSKI I DEKLARACJE
PROTOKOŁY ZEBRAŃ
DLA CZŁONKÓW
1.CZŁONKOWIE AVES
2.CZŁONKOWIE AVES
GALERIA ZDJĘĆ HODOWCÓW AVES
FILMIKI Z PIERWSZEJ WYSTAWY W MIKOŁOWIE
DOKUMENTY
SPRZEDAŻ PTAKÓW OD NASZYCH HODOWCÓW.
-Polecane strony-
Link Link Link Link
-ŚPIEW SZCZYGŁA-
Image and video hosting by TinyPic
-DLA CZŁONKÓW-
Ochrona danych osobowych członków PSHAE-AVES
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Polskie Stowarzyszenie Hodowców Awifauny Europejskiej AVES z siedzibą przy ul. Chorzowskiej 108 w Katowicach, kod pocztowy 40-101, adres e-mail biuro@pshae-aves.pl.
2. Celem zbierania danych jest realizacja celów statutowych stowarzyszenia.
3.Dane osobowe będą przechowywane przez okres od złożenia przez Pana/Panią deklaracji członkowskiej do rezygnacji z bycia członkiem stowarzyszenia a w przypadku wykluczenia uchwałą zarządu do zakończenia okresu odwoławczego.
4. Dane udostępnione przez Pana/Panią nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim ani profilowaniu. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.
5. Usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania.Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia przetwarzania i przenoszenia, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku, gdy Pani/Pana zdaniem przetwarzanie danych osobowych przez Administratora danych odbywa się z naruszeniem prawa.

WPŁATY SKŁADEK CZŁONKOWSKICH
Zarząd zwraca uwagę, że opłaty "za obrączki" powinny być zwracane. Od samego początku mamy ustalone, że wszytko co wpłacamy jest SKŁADKĄ CZŁONKOWSKĄ. Skłądkę oblicza się wg zasady: 120 (część stała) + 50 zł (część PFO dla członków którzy są w AVES jako w głównym stowarzyszeniu lub jedynym) + składka część zmienna Część zmienna wynika
z iloczynu ilości zamówionych obrączek i mnożnika (ceny obrączki). ALE WSZYSTKO WPŁACAMY W 1 PRZELEWIE I JAKO TYTUŁ: SKŁADKA CZŁONKOWSKA NA 2020 https://drive.google.com/file/d/1xNQWLHa048UQlPmBQ7FmlgsRoO0P6q0a/view?usp=sharing

-zegar-
trwa inicjalizacja, prosze czekac...
-zakupy internetowe [ kliknij ]-
Link
-Pogoda-
-Kontakt z Administratorem-
Wiesław Grabowski
Plus: 603 943 345

Telefonów zastrzeżonych nie odbieram, są zablokowane.
_____________________________
aves-katowice@wp.pl

Proszę wszystkie wiadomości i zdjęcia przesyłać na górny e-mail

Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania .
-Logowanie-
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.

Załóż : Własne Darmowe Forum | Własną Stronę Internetową | Zgłoś nadużycie | fashionideas.icu