Polskie Stowarzyszenie Hodowców Awifauny Europejskiej.
STRONA GŁÓWNA · STATUT STOWARZYSZENIA · REKLAMY · OGŁOSZENIA [ Pilne ] · INFORMACJE BIEŻĄCE · KONTAKT · AVES W POLSCE 24 Czerwiec 2021 12:29:28
Tłumacz google
Image and video hosting by TinyPic
Nawigacja
WŁADZE AVES
WNIOSKI I DEKLARACJE
JAK ZOSTAĆ CZŁONKIEM PSHAE AVES
PROTOKOŁY ZEBRAŃ
DLA CZŁONKÓW

1.CZŁONKOWIE AVES
2.CZŁONKOWIE AVES
GALERIA ZDJĘĆ HODOWCÓW AVES

FILMIKI Z PIERWSZEJ WYSTAWY W MIKOŁOWIE
DOKUMENTY
SPRZEDAŻ PTAKÓW OD NASZYCH HODOWCÓW.
JAK ROZPOZNAĆ SZCZYGŁA SAMCA OD SAMICY . - CZYŻYKI -
MISTRZOSTWA POLSKI W CZELADZI.
Polecane strony
Link Link Link Link Link Link
ŚPIEW PTAKOW W LESIE
</a
DLA CZŁONKÓW
edc218648ccf4d789fe11c2a2fc6fd4a.png
Ochrona danych osobowych członków PSHAE-AVES
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Polskie Stowarzyszenie Hodowców Awifauny Europejskiej AVES z siedzibą przy ul. Chorzowskiej 108 w Katowicach, kod pocztowy 40-101, adres e-mail biuro@pshae-aves.pl.
2. Celem zbierania danych jest realizacja celów statutowych stowarzyszenia.
3.Dane osobowe będą przechowywane przez okres od złożenia przez Pana/Panią deklaracji członkowskiej do rezygnacji z bycia członkiem stowarzyszenia a w przypadku wykluczenia uchwałą zarządu do zakończenia okresu odwoławczego.
4. Dane udostępnione przez Pana/Panią nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim ani profilowaniu. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.
5. Usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania.Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia przetwarzania i przenoszenia, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku, gdy Pani/Pana zdaniem przetwarzanie danych osobowych przez Administratora danych odbywa się z naruszeniem prawa.

WPŁATY SKŁADEK CZŁONKOWSKICH
Zarząd zwraca uwagę, że opłaty "za obrączki" powinny być zwracane. Od samego początku mamy ustalone, że wszytko co wpłacamy jest SKŁADKĄ CZŁONKOWSKĄ. Skłądkę oblicza się wg zasady: 60 (część stała) + 50 zł (część PFO dla członków którzy są w AVES jako w głównym stowarzyszeniu lub jedynym) + składka część zmienna Część zmienna wynika
z iloczynu ilości zamówionych obrączek i mnożnika (ceny obrączki). ALE WSZYSTKO WPŁACAMY W 1 PRZELEWIE I JAKO TYTUŁ: SKŁADKA CZŁONKOWSKA NA 2021 https://drive.google.com/file/d/1xNQWLHa048UQlPmBQ7FmlgsRoO0P6q0a/view?usp=sharing

AVES NA STRONIE facebooku
Ochrona - Środowiska
Link
zakupy internetowe [ kliknij ]
Link
Pogoda
Kontakt z Administratorem
Wiesław Grabowski
Plus: 603 943 345

Telefonów zastrzeżonych nie odbieram, są zablokowane.
_____________________________
aves-katowice@wp.pl

Proszę wszystkie wiadomości i zdjęcia przesyłać na górny e-mail

Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania .
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Powered by PHP-Fusion v6.01.6 © 2003-200587771 Unikalnych wizyt Asymetric Green Theme by: Divine JazOOn

Załóż : Własne Darmowe Forum | Własną Stronę Internetową | Zgłoś nadużycie | fashionideas.icu